Håravfall

Stoppa håravfallVad orsakar håravfall.

Att tappa hår är helt normalt för kvinnor och män i alla åldrar. Men de flesta som upplever håravfall, antingen helt eller delvis, vill  hitta bra behandlingar mot håravfall.

Genetiskt

Du kan ärva anlag för håravfall från båda dina föräldrar. Detta betyder inte  att du kommer att tappa håret om din far eller farfar är tnhårig, men det ger en ökad risk för att du kan drabbas av håravfall.

Alopeci

Håravfall kallas i medicinsk terminologi för alopeci. Androgen alopeci är det håravfall man ofta ser hos  många män och i högre ålder även hos äldre kvinnor. Detta karaktäriseras vanligen av växande vikar vid tinningarna och begynnande måne på bakhuvudet hos män. Hos kvinnor är håravfallet ofta mer beskedligt och diffust, ofta lokaliserat till pannan och på hjässan.

Byta schampo

Ett enkelt första steg för att hjälpa håret att behålla sig starkt och friskt är att investera i ett naturligt schampo mot håravfall.

Här ser du en bra film som kan ge dig goda naturliga tips för ett starkare och vackrare hår.

Personligheten kan påverkas

Håret har en stor personlig  betydelse för många och att drabbas av håravfall kan vara kämpigt. Håravfall är ofta en anledning till oro och för många medför håravfall reducerad livskvalité. Många kurer för att motverka håravfall har lanserats, men gemensamt för alla mirakelkurer är att de verkar dåligt. För män är det möjlig att behandla håravfall med propecia. Propecia är ett receptbelagt läkemedel som har visat goda resultat i många tester.

Orsaker till omfattande håravfall

Håravfall startat när hårsäckar, som  har producerat friskt hår, börjar producera kortare och tunnare hår. Efter en tid kommer hårsäckarna endast att producera väldigt tunna, korta och nästan osynliga hårstrån eller i värsta fall helt sluta producera hår.

Bäst resultat får du om du påbörjar behandlingen mot håravfall så snart som möjligt. En enkel sak är att byta till ett bra och stärkande naturligt schampo mot håravfall. Vi anser att Revita kan vara ett klokt val. Dom har även balsam i samma serie.